DAHA NET GÖREBİLMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN ..
bu sayıyı nasıl buldunuz arkadaşlar..?
benim tarzımın çok dışında da...!
keşke burda dergisi tarzında tesettür kıyafetleri içeren bi dergi olsaydı :( :(
kaynak

7 Yorumlar

Sevdiysen yorum bırakırmısınnn...... ????

  1. Burda dergilerinin kış sayılara bize biraz uyuyor işte, yada ağustosta yeniden bişiler bulabiliyorsunuz..Ben artık almıyorum burda yıllar var:)

    YanıtlaSil
  2. Modellerin hepsi çok ayrıntılarıyla gözükmese de fena değil sanki. Belki Nisan sayısına göre iyidir. Bu aykini beğenmediğim için almadım. Başka bir alternatifimiz olmaması kötü. Burda dergisi hep aynı modelleri makyajlayıp veriyor. Ama dediğim gibi alternatifi de yok..

    YanıtlaSil
  3. maalesef öle yaa hele yaz ayları bize çok zıt,ama ben yine de alıom çünkü dışarıya da dikiom,e malum trakyadayım onların tarzına uyuyo,hoş bende trakyalıyım ama tesettürlüyüm, burdakiler beni karadenizli filan sanıolar :D

    YanıtlaSil
  4. Burda yi ben de almıyordum uzun zamandır.Geçenlerde burda büyük bedeni görünce ziplayip bakmadan aldım ve yine hicbirsey bulamadım icinde:(.Eski Burda'lar daha güzel bence..Patrones'te güzel modeller var ama o da Turkiye de bulunmuyor.

    YanıtlaSil
  5. hepimiz aynı fikirdeyiz ama seçenek yok eski sayılar son 10 yıla kıyasla daha dikile bilir şeyler var dergilerde, ben kendi adıma eski dergileri tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle patrones daha güzel.ben internetten indiriyorum kalıpları bile burdadan daha güzel..

    YanıtlaSil
  7. Burda daki modeller tesettürlü olalım ya da olmayalım eskisi kadar güzel değil :) 70 lerin dergilerinde süper modeller var , temin edebilirseniz tabi ...
    Bloğunuzu beğendim izlemeye de aldım. Bana da beklerim...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Sevdiysen yorum bırakırmısınnn...... ????

Daha yeni Daha eski